| Kiddy Grade | |
|
+4Zoey Misa Amane Sinistra Eclair 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Eclair Admin
Numarul mesajelor : 331 Varsta : 29 Localizare : Japonia Stare de spirit : Happy! Warn : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Kiddy Grade Mier Iul 02, 2008 6:14 pm | |
| Este Anime-ul meu preferat.Eclair este personajul meu preferat pentru ca este puternica,ambitioasa,curajoasa su foarte draguta.Ca si baiat il prefer pe Sinistra pentru ca este dragut si puternic | |
|
| |
Sinistra Spioni
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 30 Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: Kiddy Grade Mier Iul 02, 2008 7:23 pm | |
| Kiddy Grade este si animeul meu preferat.Cel mai mult imi place animeul acesta.Are o grafica super si personaje simpatice.Personajele mele preferate sunt Eclair si Lumiere.De ele imi plac cel mai mult.Sunt foarte dragute si puternice.Ca si baieti ii prefer pe Dextera si Sinistra. | |
|
| |
Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : in my world Stare de spirit : evil :3 Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: Kiddy Grade Mier Iul 02, 2008 7:38 pm | |
| Kiddy grade e unul dintre animeurile mele favorite.Cel mai mult imi place de Eclair pntru ca lupta bine si e mereu vesela.Nota ar fi10 cu siguranta, am numai laude de zis! | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: Kiddy Grade Vin Iul 04, 2008 4:32 pm | |
| Si acest Anime este unul dintre preferatele mele.Dintre fete la prefer pe Tweedldee si pe Eclair.Imi plac la amandoua faptul ca sunt tot timpul elegante si imi place ca lupta bine .Dintre baiesti il prefer pe Tweedledum.Imi place ca este foarte frumos si simpatic. | |
|
| |
Yuuki
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Warn : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Kiddy Grade Mier Iul 23, 2008 8:28 pm | |
| Kiddy grade?Etoo eu ador din toata inima acest anime.Imi place mai ales Eclair!!O ador,inainte toti colegii si chiar parintii imi spuneau Eclair...Mi se pare un anime tare mijto si grafica e foarte faina.Are destule episoade si chiar merita vizionat.Prima data cand l-am vazut am zis ca e najpa dar dupa ce am mai vazut vreo 2-3 episoade mi-am schimbat total parerea.Chiar a devenit unul din desenele mele preferate | |
|
| |
Lina Inverse
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Warn : Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: Kiddy Grade Vin Iul 25, 2008 7:41 pm | |
| E un anime superb....e pe locul doi, dupa Slayers. A trebuit sa-l vad de doua ori ca sa-l inteleg bine. Are o grafica superba, actiune interesanta si nu e asa happy cum sunt celelalte. Pacat numai ca nu se difuseaza si seria a 2-a | |
|
| |
Aya Mokorishi Moderator
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 28 Stare de spirit : schimbatoare Warn : Data de inscriere : 28/12/2008
| Subiect: Re: Kiddy Grade Lun Dec 29, 2008 12:23 am | |
| si mie ami place si kiddy grade si kiddy grade 2..maiales de eclair si lumiere | |
|
| |
anime_dark_angel
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 29 Warn : Data de inscriere : 16/05/2010
| Subiect: Re: Kiddy Grade Dum Mai 16, 2010 12:38 pm | |
| Și mie îmi place foarte mult.O prefer pe Eclair deoarece e puternică,frumoașă și deșteapt.Se descurcă în orice situație iar dintre băieți îl prefer pe Sinistra..mi se pare foarte drăguț.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kiddy Grade | |
| |
|
| |
| Kiddy Grade | |
|