Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : in my world Stare de spirit : evil :3 Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Anime'urile favorite Vin Ian 02, 2009 9:01 pm | |
| Anime'urile mele favorite sunt Spiral, Kiddy grade, Death note, Kaleido star, Vampire knight, Paraidse Kiss and Gravitation.Se remarca toate printr'o grafica buna, personaje conturate bine si o poveste originala | |
|
Eclair Admin
Numarul mesajelor : 331 Varsta : 29 Localizare : Japonia Stare de spirit : Happy! Warn : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Anime'urile favorite Vin Ian 02, 2009 10:16 pm | |
| Anime-urile mele favorite sunt: Kiddy Grade Naruto Shaman King Spirala Kaleido star Gravitasion Vampire Imi plac mult aceste anime-uri deoarece personajele sunt bine conturate si multe altele... | |
|
anime_dark_angel
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 29 Warn : Data de inscriere : 16/05/2010
| Subiect: Re: Anime'urile favorite Dum Mai 16, 2010 11:30 am | |
| Poi să vedem,ale mele sunt: Kaleido Star,Kiddy Grade,Mew mew power,Slayers,Spiral,Yu Yu hakusho,Inuyasha,Gravitation,Chrono Crusade,Jigoku Shoujo,Mermaid Melody,Elfen Lied,Full metal panic,Ghost Stories,Death note,Strawberry Panic,Sukishyo,Paradise Kiss,Yu-Gi-Oh Gx,Nana...Îmi plac de mult..de ce imi plac,poi la fiecare sunt diferite motive.. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anime'urile favorite | |
| |
|