Jeny
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 28 Stare de spirit : Schimbatoare Warn : Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: A VENYT SI YO PE AICI Sam Ian 31, 2009 7:58 pm | |
| Buna ma numesc Fefe...stau in orasul Navodari...ami plac foarte mult animeurile preferatele mele sunt:naruto,bleach,kiddy grade si blue gender...ami place sa fac mute cumparaturi...nu prea ami place scoala ...citesc mereu manga ...nu-mi place muzika populara...ami place teatru foarte mult....si sunt foarte multe despre mine...daca aveti intrebari spunetile si va raspund. | |
|
Eclair Admin
Numarul mesajelor : 331 Varsta : 29 Localizare : Japonia Stare de spirit : Happy! Warn : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: A VENYT SI YO PE AICI Sam Ian 31, 2009 8:03 pm | |
| Hy!welcome to forum,postari placute,no spam,sper sa ne intelegem bine am eu o intrebare: Cati ani ai? | |
|
Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : in my world Stare de spirit : evil :3 Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: A VENYT SI YO PE AICI Sam Ian 31, 2009 8:08 pm | |
| HEllo! Welcome here, happy posting, no spam and have fun with us!^^ | |
|
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: A VENYT SI YO PE AICI Sam Ian 31, 2009 10:13 pm | |
| Welcome here pe forum Fefe.Postari placute, si distractie placuta iti doresc. 1.Iti place RBD? 2.Dar Mew mew power? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A VENYT SI YO PE AICI | |
| |
|