Salza la toti!!Ma numesc Simona ,sunt din craiova si am 12 ani.Invat la "Colegiul National Fratii Buzesti" cea mai bun liceu din orasul meu (fara lauda).Scoala nu prea imi place,tot ce-mi place la scoala e faptu ca ma intalnesc cu colegii mei.Imi plac foarte mult romana si istoria sunt materle mele preferate.Urasc matematica si muzica (pt ca avem o porfa a dracu rau).Sunt o fire amuzanta si vesela mereu ..mai rar sunt trista.Cateodata mai fac si eu greseli si ma cert cu prietenii ,asa e firea mea ce sa fac.Sunt in zodia scorpion..acu creka inatlegeti de ce sunt asa de certareata. Pe viitor as vrea sa devin Egiptolog deoarece ma pasioneaza foarte mult egiptul.Cand la istorie ne preda porfa o lectie despre egipt o retin din clasa fara sa vreau .Logic ca sunt si o mare fana a anime-urilot ,imi plac urmatoarele anime-uri:Klaeiod star(pe primul loc),Bleach,Sos Brigade,Ichigo 100%,Naruto.Fmp,Fma,Fratii nerima Daikon,Gravitation,Death note (asa si asa), One piece,Mew Mew Power ,Trigun etc si etc.In ultimul rand vreau sa va zic k sunt si o mare fana a forumurilor rpg,dar in ultimul timp nu am prea stat pe ele am avut ceva porbleme dar acum revin in forta.Gata si prezentarea mea ..stiu stiu,e imensa.Daca mai aveti intrebari ..le astept