| materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
C.C Drop
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Warn : Data de inscriere : 13/07/2008
| Subiect: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Lun Iul 28, 2008 5:09 pm | |
| daca tot este un topic cu materii preferate,aici e invers...spuneti profesorul si materia,si un motiv pentru care nu il suportati...3 alegeri so, me first: -in primul rand proful de logica(clasa a noua),de psihologie(a zecea)-am acelasi prof -in al doilea rand,profa de geografie,baba dracului,cu parul ei de pudel,o urasc -si nu in ultimul rand proful de romana,un libidinos care discimineaza | |
|
| |
Yumi
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 30 Warn : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Lun Iul 28, 2008 7:56 pm | |
| tipa de geograsi cea de religie | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Joi Iul 31, 2008 10:54 pm | |
| Daca ati stii... 1.Proful de istorie,cuvica si istorie e unul si acelas va vine sa credeti??il urasc foarte mult batranu ala care numai atata stie sa zica:"Ce ati invatat pentru azi?"il urasc foarte mult!!! 2.Proful de sport care face jumate de ora incalzire numai!!!!!!e nebun de legat 3.Profa de chimie alias "CIOREX"sau "CLOREX" aia si in ultimele ore din anul scolar facea ore...la toate orele mai dormeam mai sforaiam numai la ora ei faceam ora...cam atat | |
|
| |
Yumi
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Vin Aug 01, 2008 9:40 am | |
| Yay, Zoey, groaznic Profa mea de religie a fost in trecut just o femeie de serviciu . Si vine cu fisu, care e preot si e orb, sarmanul. Dar ea la fiecare ora ne zice tampiti, nesimtiti, prosti, rai, neascultatori mai continui? Tipa de geo e de fapt o tanti de vreo 60 de ani care daca nu stii un raspuns zice : "Esti tampit sau te prefaci?" Cam astia sunt cei care ma deranjeaza meeeereu | |
|
| |
Eclair Admin
Numarul mesajelor : 331 Varsta : 29 Localizare : Japonia Stare de spirit : Happy! Warn : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Sam Aug 02, 2008 12:14 pm | |
| Pai... Profa de engleza imi vine sa o omor ii o scorpie si se poara cu nou de parca am fi niste animele Profa de mate,acum a devenit directoare si se crede cea mai tare si suntem obligari sa purtam uniforme | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Dum Aug 03, 2008 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Yumi
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Joi Aug 07, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
| |
Aya Mokorishi Moderator
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 28 Stare de spirit : schimbatoare Warn : Data de inscriere : 28/12/2008
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Lun Dec 29, 2008 1:13 am | |
| eu urasc toti profi si profele and orele mai ales dar nu urasc profa de sport si ora de sport | |
|
| |
Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : in my world Stare de spirit : evil :3 Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati Sam Ian 03, 2009 12:45 pm | |
| erm..ca si profi..uraaaaasc...hmmmm ..ah..profa de sport..alergati, aelrgati, nu stiu ce....dupaaaa....profa de geografie..intra ca o diva si asteapta la usa ca sa'i luam noi gunoaiele plus ca preda nasol rau .....si cam atat ^^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati | |
| |
|
| |
| materii pe care le detestati sau profi pe care ati dori sa ii impuscati | |
|