| Kaleido star | |
|
+4Yuuki Zoey Eclair Misa Amane 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : in my world Stare de spirit : evil :3 Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Kaleido star Mier Iul 02, 2008 5:45 pm | |
| „Kaleido Star” (japoneză カレイドスタ) reprezintă un anime produs de Gonzo Digimation și licențiat în Statele Unite de către ADV Films. Acțiunea animeului planează asupra unei fete de 16 ani din Japonia, pe nume Sora Naegino. Aceasta a visat, de când era mică, să fie o membră a Kaleido Stage (echivalentul lui Cirque du Soleil) din San Francisco. Pe parcursul anime-ului va întâlni numeroase obstacole ce o vor ajuta să dobândească o maturizare mentală și spirituală. Va fi ajutată de numeroșii ei prieteni și de Spiritul Scenei, Fool.
Kaleido star e un anime ce-mi place foarte mult.Grafica e buna, personajele la fel si toate lucrurile acestea esentiale.Preferata mea e May pentru ca are incredere in ea, e draguta si mai indrazneata din fire.Desi imi place mult May ma regasesc in Sora oarecum cam in orice punct de vedere:nici eu nu renunt la vsele marete si sunt sigura ca le voi indeplini. | |
|
| |
Eclair Admin
Numarul mesajelor : 331 Varsta : 29 Localizare : Japonia Stare de spirit : Happy! Warn : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Kaleido star Mier Iul 02, 2008 6:03 pm | |
| Kaleido star este unul duntr-e animeurile mele preferate.Cel mai mult imi place de May pentru ca este draguta,simpatica si mai indrazneata ca ceilalti. | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: Kaleido star Vin Iul 04, 2008 1:18 pm | |
| Kleido star este si unul dintre anime-urile mele preferate.Cel mai mult imi place de Sora pentru ca este curajoasa ,amitioasa si foarte simpatica. | |
|
| |
Yuuki
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Warn : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Kaleido star Mier Iul 23, 2008 8:30 pm | |
| Kaleido star m-a fermecat de prima data!!Pur si simplu eram obsedata de el!!Nu ma mai puteam satura,toata ziua numa Kaleido Star..Dupa ce se termina ma uitam pe programul in maghiara la Kaleido chiar daca nu intelegeam nimic.Am vazut seria de 3-4 ori si am vrut s-o mai vad ca si cum n-as fi vazut-o deloc..Inka a ramas Kaleido Star unul din animeurile mele preferate si asa va ramane | |
|
| |
Lina Inverse
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Warn : Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: Kaleido star Sam Iul 26, 2008 6:16 pm | |
| e un anime superb....de nota 10. desi nu-mi plac anime-urile de genul asta, kaleido star m-a imrpesionat. are o grafica superba si e foarte reusit | |
|
| |
Akina Takahashi
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 29 Localizare : pe un camp intins Stare de spirit : indiferenta Warn : Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: Re: Kaleido star Dum Iul 27, 2008 12:33 am | |
| primul anime care l-am vazut ...adorr acest anime,este superb ...si personajele sunt bine gandite... de nota 10 | |
|
| |
Aya Mokorishi Moderator
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 28 Stare de spirit : schimbatoare Warn : Data de inscriere : 28/12/2008
| Subiect: Re: Kaleido star Lun Dec 29, 2008 12:26 am | |
| si mei ami place acest anime mai ales sezonul 3 .....ami plac personajele sora,layla,yuri,leon si ayame | |
|
| |
anime_dark_angel
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 29 Warn : Data de inscriere : 16/05/2010
| Subiect: Re: Kaleido star Dum Mai 16, 2010 12:50 pm | |
| Și la mine tot acesta a fost primul meu anime.Mi-a plăcut foarte mult încă de prima dată..Îmi place foarte mult de Sora(în special) și Layla,amândouă sunt drăguțe și foarte talentate,am văzut toată seria de 3 ori.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kaleido star | |
| |
|
| |
| Kaleido star | |
|