| Personaj preferat din Anime | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Personaj preferat din Anime Vin Iul 25, 2008 11:34 pm | |
| Aici veti spune personajul preferat dintr-un anime.Sa spuneti numele personajului si din ce anime este. | |
|
| |
Lina Inverse
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Warn : Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: Personaj preferat din Anime Sam Iul 26, 2008 11:33 am | |
| La mine cred ca e clar. Lina din slayers. imi place ca e nebuna,. obsedata de mancare, haioasa dar si ca stie cand sa devna serioasa (cu unele exceptii) | |
|
| |
Eclair Admin
Numarul mesajelor : 331 Varsta : 29 Localizare : Japonia Stare de spirit : Happy! Warn : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Personaj preferat din Anime Sam Iul 26, 2008 1:06 pm | |
| Si la mine este clar:Kiddy Grade:Eclair(Este frumoasa,buna luptatoare si copilaroasa) Naruto:Sasuke(Este frumos,destept si bun luptator) | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: Personaj preferat din Anime Sam Iul 26, 2008 3:27 pm | |
| Si la mine este foarte clar:Zoey din Mew Mew Power.Imi place la ea ca este amabila,ii place culoarea roz si este amuzanta. | |
|
| |
Yuuki
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Warn : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Personaj preferat din Anime Sam Iul 26, 2008 4:32 pm | |
| La mine e Misa din Death Note..frumoasa si nebunatica ca mine.. | |
|
| |
C.C Drop
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Warn : Data de inscriere : 13/07/2008
| Subiect: Re: Personaj preferat din Anime Sam Iul 26, 2008 4:44 pm | |
| personajul meu preferat este Zero din vampire knight(animeul meu favorit)...il ador pt ca este super dragut si o apara pe yuuki de orice pericol...se imbraca super misto,ca si celelalte personaje de altfel... | |
|
| |
Aya Mokorishi Moderator
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 28 Stare de spirit : schimbatoare Warn : Data de inscriere : 28/12/2008
| Subiect: Re: Personaj preferat din Anime Lun Dec 29, 2008 12:33 am | |
| Lina inverse-slayers hagumi(hagu)-honey and clover Misa-death note kaname-full metal panic winry-full metal alchemist kagome-inuyasha sora,layla,yuri,leon and ayame - kaleido star weed-ginga densetsu weed si mai multe^^ | |
|
| |
anime_dark_angel
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 29 Warn : Data de inscriere : 16/05/2010
| Subiect: Re: Personaj preferat din Anime Dum Mai 16, 2010 1:40 pm | |
| Eu am două personaje preferate,acestea sunt Renee Roberts din mew mew power,imi place foare mult deoarece culoarea mea preferată e mov și îmi place mult stilul ei.Misa este tot preferata mea,face parte din animeul Death note,e foarte drăguță și copilăroasă. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Personaj preferat din Anime | |
| |
|
| |
| Personaj preferat din Anime | |
|