Kiddy Grade
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Personaj preferat din Anime

In jos 
+3
Eclair
Lina Inverse
Zoey
7 participan?i
AutorMesaj
Zoey
Moderator
Moderator
Zoey

Numarul mesajelor : 132
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Warn :
Personaj preferat din Anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Personaj preferat din Anime Right_bar_bleue

Data de inscriere : 02/07/2008

Personaj preferat din Anime Empty
MesajSubiect: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitimeVin Iul 25, 2008 11:34 pm

Aici veti spune personajul preferat dintr-un anime.Sa spuneti numele personajului si din ce anime este.
Sus In jos
Lina Inverse

Lina Inverse

Numarul mesajelor : 48
Varsta : 32
Localizare : Zephilia
Warn :
Personaj preferat din Anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Personaj preferat din Anime Right_bar_bleue

Data de inscriere : 25/07/2008

MesajSubiect: Re: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitimeSam Iul 26, 2008 11:33 am

La mine cred ca e clar. Lina din slayers. imi place ca e nebuna,. obsedata de mancare, haioasa dar si ca stie cand sa devna serioasa (cu unele exceptii)
Sus In jos
http://www.magicnight.rpgdynasty.net
Eclair
Admin
Admin
Eclair

Numarul mesajelor : 331
Localizare : Japonia
Stare de spirit : Happy!
Warn :

Data de inscriere : 01/07/2008

MesajSubiect: Re: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitimeSam Iul 26, 2008 1:06 pm

Si la mine este clar:Kiddy Grade:Eclair(Este frumoasa,buna luptatoare si copilaroasa)
Naruto:Sasuke(Este frumos,destept si bun luptator)
Sus In jos
https://kiddygrade.forumgratuit.ro
Zoey
Moderator
Moderator
Zoey

Numarul mesajelor : 132
Localizare : Oradea
Warn :

Data de inscriere : 02/07/2008

MesajSubiect: Re: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitimeSam Iul 26, 2008 3:27 pm

Si la mine este foarte clar:Zoey din Mew Mew Power.Imi place la ea ca este amabila,ii place culoarea roz si este amuzanta. I love you
Sus In jos
Yuuki

Yuuki

Numarul mesajelor : 39
Warn :

Data de inscriere : 23/07/2008

MesajSubiect: Re: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitimeSam Iul 26, 2008 4:32 pm

La mine e Misa din Death Note..frumoasa si nebunatica ca mine..
Sus In jos
C.C Drop

C.C Drop

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 33
Warn :

Data de inscriere : 13/07/2008

MesajSubiect: Re: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitimeSam Iul 26, 2008 4:44 pm

personajul meu preferat este Zero din vampire knight(animeul meu favorit)...il ador pt ca este super dragut si o apara pe yuuki de orice pericol...se imbraca super misto,ca si celelalte personaje de altfel...
Sus In jos
Aya Mokorishi
Moderator
Moderator
Aya Mokorishi

Numarul mesajelor : 80
Varsta : 28
Stare de spirit : schimbatoare
Warn :

Data de inscriere : 28/12/2008

MesajSubiect: Re: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitimeLun Dec 29, 2008 12:33 am

Lina inverse-slayers
hagumi(hagu)-honey and clover
Misa-death note
kaname-full metal panic
winry-full metal alchemist
kagome-inuyasha
sora,layla,yuri,leon and ayame - kaleido star
weed-ginga densetsu weed
si mai multe^^
Sus In jos
http://dragon-legends.secrets-stories.com/
anime_dark_angel

anime_dark_angel

Numarul mesajelor : 15
Warn :

Data de inscriere : 16/05/2010

MesajSubiect: Re: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 1:40 pm

Eu am două personaje preferate,acestea sunt Renee Roberts din mew mew power,imi place foare mult deoarece culoarea mea preferată e mov și îmi place mult stilul ei.Misa este tot preferata mea,face parte din animeul Death note,e foarte drăguță și copilăroasă.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Personaj preferat din Anime   Personaj preferat din Anime Icon_minitime

Sus In jos

Personaj preferat din Anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Anime preferat
» Anime'urile favorite

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Kiddy Grade :: Anime :: Discutii legate de anime-
Mergi direct la: